Vedldbed huren tilburg

Wil je graag zoveel mogelijk comfort voor een goede nachtrust op de camping of ben je op zoek naar een comfortabel bed voor een logé? Kies dan voor een veldbed. Op een veldbed lig je een stukje boven de grond en hierdoor heb je minder snel last van kou en condens. Huur jouw veldbed bij veldbeddenverhuur-zuidnederland

Veldbed huren in Rotterdam en omstreken? Naast veldbedden verhuren wij ook statafels, picknicksets, easy-up tenten en diverse andere benodigdheden. Geschikt voor een schoolkamp, logeerpartij, familieweekend, bedrijfs uitje en elke andere gelegenheid waarbij extra slaapplekken nodig zijn. Neem contact met ons op of dien een aanvraag in.

Onze veldbedden 1-persoons zijn circa 190 x 64 cm en worden geleverd in een draagzak. Deze tassen zijn circa 20 cm in doorsnede en hebben een lengte van 100 cm. Deze wegen ongeveer 5 kg. Je kunt ze dus eenvoudig afhalen met de auto. De bedden zijn belastbaar tot 125 kg.

Veldbeddenverhuur-ZuidNederland is onderdeel van Huren-Utrecht.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in de showroom van Bureaustoel24. Onze materialen liggen opgeslagen in de bulk-opslag in Utrecht en vanuit hier bedienen wij Zuid- en Midden-Nederland. Naast veldbedden verhuren wij ook easy-up tenten maar ook hekwerk voor grotere evenementen. Denk hierbij aan bouwhekken met een mooie grasprint. Maar ook tekst zeilen met uitgang, ingang of fietsenstalling behoren tot de mogelijkheden. Ook verhuren wij mobiele podiumwagens! Dit zijn kant-en-klare trailers die op locatie worden geplaatst inclusief alle benodigde papieren om jouw vergunning eenvoudig te verkrijgen.

Verhuur van
veldbedden

Veldbeddenverhuur-ZuidNederland is de partner voor de verhuur van veldbedden voor alle evenementen in Zuid-Nederland en omgeving. Op onze centrale locaties rondom Utrecht hebben wij een groot assortiment verhuurmaterialen in grote aantallen en goede kwaliteit voor je klaar liggen.

“Natuurlijk zijn wij ook jou partner voor de verhuur van bijbehorende accessoires zoals: picknicksets.”

De veldbedden zijn natuurlijk niet alleen te huur in Tilburg, maar ook in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Dordrecht, Westland, Alphen aan den Rijn, Delft, Eindhoven, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, en Roosendaal.

Waar kun je ons vinden

Wij zijn de verhuurspecialist van Zuid Nederland en opereren centraal vanuit Utrecht.

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Laura Maissan
Laura Maissan
2023-02-10
Goede communicatie en flexibiliteit!
Thijme Huurman
Thijme Huurman
2022-08-31
Helemaal top, flexibel in levering, waren op tijd en kwamen afspraken na!
Peter van Dongeren
Peter van Dongeren
2022-05-23
Prima bedden. goede service door een paar reserve bedden mee te geven.
Maurits van den Bosch
Maurits van den Bosch
2022-04-13
Afhaalpunt is lastig te vinden, is namelijk in andere zaak. Kreeg extra bed mee voor wanneer eentje incompleet was. Gelukkig maar, want dat was zo. Fijn dat ik ze einde middag nog bij de eigenaar thuis af kon geven.
Claudia de Boer
Claudia de Boer
2021-09-06
Wij hebben een goede ervaring gehad met Veldbeddenverhuur! Het contact met Patrick verliep erg prettig. Vanwege corona was onze reservering tot op het laatste moment onzeker, maar gelukkig was deze organisatie flexibel. Dank daarvoor!
Maarten Houtman
Maarten Houtman
2021-06-04
Goede service en snel contact. Ze leverden wat extra bedden mee, wat erg fijn was, omdat bij het monteren een paar niet helemaal goed waren.
Manon de Jong
Manon de Jong
2021-06-02
Wat was het fijn voor de leiding van kamp om op een veldbed te slapen, in plaats van op een luchtbed. Veldbeddenverhuur dacht met ons mee om ophalen en terugbrengen handig te regelen. Erg fijn!
Wouter Huys
Wouter Huys
2019-09-10
Voor ons eerste groot project, nl het plaatsen van 67 Sibley tenten waarvan de helft met bedjes, hadden wij nood aan 174 veldbedden. Wij zijn hiervoor bij veldbeddenverhuur terechtgekomen en zijn zeer goed bediend geweest. Vriendelijke en snelle service, proper materiaal, correcte prijzen en tijdige levering en afhaling. Dank voor de vlekkeloze samenwerking en zeker tot volgend jaar!
Maartje Steenbrink
Maartje Steenbrink
2019-04-03
Voor een vriendinnenweekend extra bedden gehuurd, ideaal!

Veldbed verhuur De tilburg

  • Veldbedverhuur Tilburg
  • Veldbed huren Tilburg
  • Bierset verhuur Tilburg
  • Bierset huren Tilburg
  • Podium verhuur Tilburg
  • Podium huren Tilburg

Vragen?

Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag

10:00 - 17:00

Buiten deze tijden?

Laat een bericht achter via ons contactformulier

Telefoonnummer

06 - 48 58 3458

Adres Hoofdkantoor

Sterrebaan 17
3542 DJ Utrecht
(gevestigd in showroom Bureaustoel24)